Svar til: Hjerneslag i lillehjernen/balansesentret

Hjem Forum Din Historie Hjerneslag i lillehjernen/balansesentret Svar til: Hjerneslag i lillehjernen/balansesentret

#975
Trond
Gjest

Hei.
jeg er en mann på 53 år. Fikk etter flere år med utmattelse, ørhet og smerter vite av en kiropraktor, at jeg hadde hatt er slag i høyre del av lillehjernen. Dette var i 2011. Funnet ble betegnet som «eldre». Tok dette videre til fastlegen min, og fikk der beskjed om å glemme dette. Det hadde ingen betydning for min situasjon. Jeg fikk meg en ny jobb siden jeg slet med å holde tritt i den jeg hadde. Dette endte med at jeg har vært uten jobb i to år nå. Har skiftet leger et par ganger, og ble i februar henvist til nevrolog for utredning av ME. I den forbindelse ble slaget gjenoppdaget i juni 2015. Må inrømme at jeg har ikke tenkt på det siden 2011. Den nye legen mener at det kan ha noe å si for plagene mine. Har siden februar ventet på utredning på Haukeland sykehus, men vet ikke enda når. Sliter veldig i hverdagen, og siden det ikke «feiler» meg noe, så har NAV avvist søknad om arbeidsavklaringspenger.
MIn far ble tidlig rammet og invalidisert av slag, så jeg er selvfølgelig veldig urolig for dette. Samtidig så jeg har bare internett til å hente informasjon fra.
Jeg sliter med utmattelse føler at jeg klarer å yte ca 20%, konsentrasjonsproblemer, hukommelsesproblemer. Responderer veldig negativt på alle typer stress. Er ør i hodet, stiv i nakke og rygg.Har altid smerter noen steder Etter fysiske anstrengesler så får jeg store smerter, gjerne i en uke. Mentalt er livet preget av likegyldighet og angst. Av det er likegyldigheten best. Skyr sosiale sammenhenger. Sover ca 9-10 timer i døgnet.

Er dette noe som andre med tilsvarende sykehistorie kan relatere til? Jeg har antageligvis hatt dette i 8-9 år nå, og har ødelagt karrieren min ved å «prøve». Hadde en periode med svimmelhet for noen år tilbake, men har ikke lammelser eller noen andre synlige fysiske tegn etter slaget.

Rull til toppen