Svar til: Hjerneslag i lillehjernen/balansesentret

#973
ullsju
Gjest

HEI!
Har også hatt blødning i lillehjernen, Fikk dette august 2010, og kom som en konsekvens antagelig av hjerteinfarkt, og mye blodfortynnende, og antagelig stresset med dette.
Fikk da skadet balansenerven, kastet opp flere ganger om dagen de første måneder, men etterhvert kom det seg, og ble bare når jeg stod opp( ett par år). Nå er dette borte.
Til og begynne med måtte jeg følges, eller bruke rullator, så klarte jeg å gå med staver, og så etter 4 måneder forsiktig alene. Begynte da og trene med fysioterapi hjelp. var helt stiv i nakken, og kunne ikke bevege meg mye, samt at jeg måtte ligge høyt, etter 10 mnd, så kunne jeg gå over til å trene alene, Etterhvert som jeg ble sterkere så klarte jeg å få til en motvirking av ubalansen, men fremdeles når jeg er trøtt, så går jeg mot venstre, og må gjerne holde i en hånd. Kjører bil de fleste dager, men det gikk ett helt år før jeg turde. Nå får jeg av og til noen dårlige dager, men etterhvert som jeg er blitt sterkere så blir det bedre.

Savner også informasjon om dette, finner lite på nettet. skulle gjerne vist mer om:
– Burde jeg trent på noe mer spesifikt?
-Noe jeg kan gjøre av andre ting, som å bruke holdet på en annen måte.?
– Føler at jeg glemmer mer, er det pga at jeg er for trøtt og bruker mye krefter for å holde mer, eller er noe skadet.?
– Finnes det noen programmer på en rehab som kunne vært til nytte så jeg klarte meg bedre,? er ikke i jobb lenger, men kanskje jeg kunne klart det om jeg fikk hjelp.
– er litt mer oppfaren og har endret meg litt, er det normalt, eller er det pga andre ting som at du sliter litt i hverdagen?.
– er ikke i godt humør hver dag, er det normalt, noe man kan gjøre her?

liver er jo endret mye, og det er ikke alltid like lett, men godt humør og stå på vilje er vel grunnlaget for mye tror jeg,

Skroll til toppen