Svar til: Ung og relativt frisk slagrammet – er det flere av oss?

Hjem Forum Din Historie Ung og relativt frisk slagrammet – er det flere av oss? Svar til: Ung og relativt frisk slagrammet – er det flere av oss?

#962
SCB
Gjest

Hei,
Når jeg leste dette følte jeg at dette var noe jeg selv kunne ha skrevet, nesten hvertfall. Jeg er litt eldrere enn deg og var 31 når jeg fikk slag. Men i likhet med deg ser jeg helt frisk ut og folk glemmer at jeg har hatt slag.
«Du var heldig» er den værste setningen jeg hører. Det gjør det enda vanskeligere å si at man er trøtt, sliten, har en ekstra vanskelig dag… Spesielt jeg som alltid har vært flink pike.

I likhet med deg, mener jeg at det er veldig lite informasjon om «livet etter slag» til oss som er yngere. Ennå jeg hører overalt at stadig yngere får slag.
Jeg har blitt medlem i NFS, og der er det dannet seg en undergruppe for yngere slagpasienter, i september (?) møttes en del av oss til en konferanse, som de tenker de skal holde årlig. Jeg var nok yngst, men det var et par stykker til i 30 årene og alle andre var i arbeidsfør alder.

Jeg er også blitt med i en Facebook gruppe som heter «Hjerneslag. For de som vil prate, dele og få informasjon. Hvor jeg ser det er flere under 50 som er medlemmer. Her er det flere som deler av sine erfaringer. Og spør man om noe så tar det ikke lang tid før flere svarer med sine erfaringer.

Jeg har tenkt litt på det å ta noen ekstra fag i markedsføring og PR, men er litt usikker på hvordan hverdagen blir med ev jobb og skole + venner og fritid. Jeg som har behov for å sove hele tiden ??

Har også veldig lyst til å komme i kontakt med andre i samme sitvasjon som meg selv.

Rull til toppen