Pårørende hjerneslag

Kontakt fagfolk, spør om alt du lurer på. Ingen spørsmål er dumme.

Det er viktig at du får mest mulig informasjon om hva du kan forvente deg og hvilke konsekvenser hjerneslaget kan innebære. Dette gjelder så vel fysiske som psykiske forhold.

Det hjelper ingen at du brenner deg ut, ta noen dager ferie. Selv om det kan føles egoistisk vil ofte noen dager med ferie være en nødvendig og viktig vitamininnsprøytning.

  • Få oversikt over den nye familieøkonomien. Vil dere fortsatt klare å betjene eventuelle lån? Vil familien kunne opprettholde den materielle levestandarden de har hatt frem til nå?
  • Ha tro på at dere kan klare å leve sammen i en endret livssituasjon.
  • Oppretthold kontakten med øvrig familie og venner.
  • Ta kontakt med en pasientorganisasjon. Å treffe andre for erfaringsutveksling og sosialt samvær gjør godt for kropp og sjel.

Trenger du noen å snakke med?

Landsforeningen for Slagrammede (LFS) vil du treffe folk som vet hva slag er, og som vil hjelpe deg og dele dine erfaringer med deg. Landsforeningen for Slagrammede (LFS) har sin organisasjonstilhørighet i Norges Handikapforbund.

Du kontakter forbundet og Landsforeningen for Slagrammede (LFS) ved å ringe 24 10 24 00 eller ved å klikke deg inn på landsforeningens hjemmeside.

Personvern

Innhold © Landsforeningen For Slagrammede. Webdesign ©2023-24 Web Norge