Matkurs: Sunn og god hverdagsmat på enkelt vis.

Matkurs, lag sunn og god mat på enkelt vis.
I dag gjennomførte vi et mat-/kokkekurs hvor den røde tråden igjennom kurset var å lage sunn og god mat basert på enkle metoder, her brukte vi halvfabrikater som ble piffet opp med enkle grep og gode råvarer til å bli noen fantastisk gode retter.
Med oss hadde vi et knippe av hjelpemidler som kan brukes med ei hand og kjøpes på steder som Enklere liv butikker og Tupperware. Flere av disse hjelpemidlene ble i dag brukt til flere av rettene.
Kokkene fra Norske kokkers landsforening Sørlandet bisto med deres ekspertise å løftet rettene til nye høyder.
På kurset var det medlemmene som lagde maten, kokkene instruerte og støttet der det trengtes og kom med tips og råd. I løpet av kvelden ble flere utfordringer løst, barrierer brutt og det er utrolig inspirerende å se at andre mestrer ting og får lyst til å lage mer mat. Dette kan være med på å bidra til at enda flere slagrammede vil lage seg sunn og god mat i hverdagen.
Dette skal gjentas. Også vil jeg rekke en stor takk til ExtraStiftelsen som støttet oss med økonomiske midler til å gjennomføre dette. Vi kommer til å jobbe videre med dette prosjektet. På kurset ble det også tatt høyde for personer med cøliaki og lagde retter som var helt glutenfrie.
Kan samtidig informere om at vi på første slagcafe i Januar planlegger å invitere en Tupperware konsulent som vil ha med seg mye utstyr som er greit for oss enhåndsbrukere m.m, dette kommer vi tilbake til med mere info senere.
Her er noen bilder fra kvelden:
 
Skroll til toppen