LFS Agder

Aktiviteter i Agder våren 2019

Vi i Landsforeningen for slagrammede i Agder jobber med å få opp tilbudet på aktiviteter for slagrammede og pårørende i regionen
I år kan vi invitere til følgende:

 • Mai (dato kommer) – Sommeravslutning ute i det fri.
  I mai planlegges det en sommeravslutning ute i naturen et sted, her blir det grilling og kos, av aktiviteter tenker vi å kaste med kuler (Boccia), hesteskokasting, og lignende. Datoen og sted kommer vi tilbake til.
 • 25-26 Mai – Familiedag i skogen med mulighet for å prøve å fly modellfly.
  Sørlandets modellflyklubb har på eget initativ samlet sammen penger og tilrettelagt området for rullestoler og personer med nedsatt funksjonsevne, området er en åpen plass i skogen i nærheten av Oggevann, man kan nå kjøre helt inn til området.
  Det blir HC toalett tilgjengelig også.Vi i Landsforeningen for slagrammede ønsker å invitere til familiedag for slagrammede og pårørende med barn/barnebarn.
  Er det ledig plass åpner vi for andre med handikapp og deres barn/barnebarn også.Her får du mulighet til å prøve å få fly modellfly, drone etc og møte andre. Det blir sosialt og vi tenker å fyre opp grillen å griller litt god mat som vi kan kose oss med.
  Her er det mulighet å komme seg ut i naturen å kjenne på frisk luft i en sosial setting.
  Kanskje du bare har lyst til å se på, det blir helt opp til deg.
  Klubben stiller med instruktører og skolefly slik at det blir muligheter for å prøve.

  Transport:
  Det er et stykke å kjøre, så vi tenkte å samkjøre opp.
  Har du lyst til å bli med på dette, men har ikke bil så kan du ta kontakt med Freddy på 97636169 så skal vi jobbe med å finne transport.

  Har du lyst til å være med på dette, så ta kontakt med Freddy på enten facebook eller på 97636169 for å melde deg på. Det er ingen egenandel, her blir det fokus på familie aktivitet og sosialt treff ute i det fri.

  Værforbehold:
  Om været skulle bli usikkert så tar vi en vurdering når det nærmer seg.

 • 30. mai – Showritt under Tour of Norway i Kristiansand.
  I år har vi klart å få til at det blir et show ritt i forbindelse med sykkelrittet Tour of Norway som har målgang i Kristiansand.
  Her blir vi mange med slag og andre handikapp som stiller til start å konkurrerer mot kjendiser, politikere etc, det blir stafett i Kristiansand sentrum med start og mål ved Tresset.
  I den anledning kommer også 3 leverandører av HC sykler å stiller ut å tilbyr til prøving av tilpassede sykler.
  Møt opp å heie på deltakerne. Stikk innom standene som blir å finne på basketball banen i Tresset området. Vi sees.
 • Juni – Tilrettelagt laksefiske (dato kommer)
  Landsforeningen for slagrammede-Agder inviterer til tilrettelagt laksefiske i Otra for slagrammede og pårørende med barn/Barnebarn. Er det ledig plass åpner vi også for andre personer med nedsatt funksjonsevne som har lyst til å forsøke seg på laksefiske.Handicus stiller med båter, hjelpere, fiskestenger, elektrisk snelle osv for at alle skal kunne prøve seg på laksen. Båtene er stabile, gode båter der man kan bli løftet oppi båten selv om du sitter i manuell rullestol.Oppmøte:
  Vi møtes begge dagene ved roklubbens lokaler på kjøita i Kristiansand

  Rigging etc skjer ved lokalet også deler vi oss opp i flere båter å jakter på den største laksen.

  Halveis i fiskingen samles vi igjen å fyrer grillen og lager litt mat før vi igjen tar en ny tur i båtene.
  På slutten av dagen kårer vi en vinner av hvem som har fanget den største laksen. Det blir premie til vinneren.

  Begrenset med plasser, så vær rask å meld deg på til Freddy på 97636169
  Siste frist for påmelding er 1 juni.

 • 12-16 August – Deltakelse på ArendalsukaI år som i fjor vil vi i LFS delta på Arendalsuka, her vil vi samarbeide med resten av NHF familien om å treffe politikere for å prate om våre saker og delta på arrangementer for å få informasjon.
  NHF stiller med en egen stor båt som skal gjøres tilgjengelig for alle, ombord på denne planlegges det forskjellige aktiviteter. På standen har vi god mulighet til å nå ut til folk. Har du lyst til å hjelpe til på stand etc denne uken, så ta kontakt, vi ønsker å ha med de som har lyst til å hjelpe til.
 • Kontaktinfo:
  Om noen av disse arrangementene hørtes interessante ut, er det bare å ta kontakt med leder på telefon: 97636169 eller på post freddy@slag.dogb.no

Håndtreningstilbud i Agder.

Håndtrening i Agder.

På Drevelin sine sider står det:

Drevelin Ortopedi Sør ønsker velkommen til håndtrening våren 2019. Etter ønske fra slagforeningen (LFS) setter vi våren 2019 i gang med en håndtreningsgruppe der trening og sosialt samvær er i fokus. Har du en funksjonsnedsettelse i hånden og ønsker å beholde eller øke aktivitetsnivået i overkroppen? Da er du hjertelig velkommen på håndtrening denne våren.

Håndtrening starter opp torsdag 07.03.19 og holder på ukentlig gjennom våren. Treningen holdes i våre lokaler i Kongsgård alle 53 på Lund. Vi starter opp med trening 09.30 og avslutter 11.30. Vi deler opp økten i to bolker med litt trening og lunsj? Vi byr på noe enkel bevertning?

De som kommer til å ha ansvar for klinikken er Kornelia og Kine som jobber som ergoterapeut og ortopediingeniør hos oss.

Vi inviterer til informasjonsmøte 14.02 kl. 12.00 for å vise noen av øvelsene og utstyret vi skal bruke. Om du er usikker på om dette er noe for deg anbefaler vi deg å melde deg på innen fristen, så kan du vurdere om du ønsker å bli med etter informasjonsmøtet. Påmeldingsfristen er satt til 04.02.19, ring vår resepsjonstelefon på 4000 4808 for å melde deg på.

Ring oss gjerne om du har noen spørsmål eller lurer på om dette kan være aktuelt for deg eller noen du kjenner. Du kan også nå oss på mail: drevelin@drevelinsor.no.

Vel møtt!

Hjemmesiden deres er: https://drevelin.no/handtrening/

Matkurs: Sunn og god hverdagsmat på enkelt vis.

Matkurs, lag sunn og god mat på enkelt vis.
I dag gjennomførte vi et mat-/kokkekurs hvor den røde tråden igjennom kurset var å lage sunn og god mat basert på enkle metoder, her brukte vi halvfabrikater som ble piffet opp med enkle grep og gode råvarer til å bli noen fantastisk gode retter.
Med oss hadde vi et knippe av hjelpemidler som kan brukes med ei hand og kjøpes på steder som Enklere liv butikker og Tupperware. Flere av disse hjelpemidlene ble i dag brukt til flere av rettene.
Kokkene fra Norske kokkers landsforening Sørlandet bisto med deres ekspertise å løftet rettene til nye høyder.
På kurset var det medlemmene som lagde maten, kokkene instruerte og støttet der det trengtes og kom med tips og råd. I løpet av kvelden ble flere utfordringer løst, barrierer brutt og det er utrolig inspirerende å se at andre mestrer ting og får lyst til å lage mer mat. Dette kan være med på å bidra til at enda flere slagrammede vil lage seg sunn og god mat i hverdagen.
Dette skal gjentas. Også vil jeg rekke en stor takk til ExtraStiftelsen som støttet oss med økonomiske midler til å gjennomføre dette. Vi kommer til å jobbe videre med dette prosjektet. På kurset ble det også tatt høyde for personer med cøliaki og lagde retter som var helt glutenfrie.
Kan samtidig informere om at vi på første slagcafe i Januar planlegger å invitere en Tupperware konsulent som vil ha med seg mye utstyr som er greit for oss enhåndsbrukere m.m, dette kommer vi tilbake til med mere info senere.
Her er noen bilder fra kvelden:
 

Invitasjon til slagcafe / Temamøte om ortopediske hjelpemidler.

Hei, vi i LFS har den glede å invitere til slagcafe med tema om Ortopediske hjelpemidler til slagrammede.

Vi får besøk fra Drevelin Ortopedi Sør som vil vise og fortelle om de forskjellige hjelpemidlene som de kan bistå med, her snakker vi om ankelstøtter, skinner, utstyr til dropfot, arm og hånd osv.
Det blir også servering som vi pleier. Er du ikke medlem, men har lyst til å komme så send oss en melding så kan vi føre deg opp.
Vi møtes i resepsjon på fylkeshuset i Tordenskjoldsgate 65, Kristiansand kl 17 og trekker innover til lokalet vi skal være. (inngangsdøren er på siden av hovedinngangen etter kl 16)

Dato : 9 oktober 2018
tidspunkt: 17-20

Her blir det mulig å prate med de om det du måtte lure på vedr hjelpemidler som kan være aktuelt for deg.
Hva med ankelstøtte innen snøen kommer?

Trykk gjerne på at du ønsker å delta om du kommer, på den måten ser vi hvor mange vi må lage plass til.

Meld deg på her: https://www.facebook.com/events/2186041928134752/

 

 

Årsmøte LFS-Agder 2018

Tirsdag 13 april avholdt LFS-Agder årsmøte.

Tilstede var det 8 medlemmer, og årsmøte ble gjennomført som det skulle. Etter årsmøte holdt vi slagcafe med kaffi og kaker.

 

Det nye styret for 2018 er:

Leder (2 år)                           : Freddy Ulvseth (gjenvalgt)
Nestleder                              : Tor Kristian Jakobsen (Ikke på valg – 1 år igjen)
Økonomiansvarlig (2 år)        : Ingrid Sødal
Styremedlem                        : Marit Larsen (Gjenvalgt)
Styremedlem                        : Karin Stray (Gjenvalgt)
Vara                                      : Åse Ellingsen.
Representant til NHF-Agders årsmøte 20-21 april: Tor Kristian Jakobsen m/hjelper
Representant til LFS sitt jubileumsfest og ledermøte 25-27 mai: Tor Kristian Jakobsen m/hjelper

Med vennlig hilsen Styret i LFS-Agder

Møteplan for LFS-Agder 2018

Her er oversikten over våre møter i 2018

Ønsker du SMS varsel om våre medlemsmøter/slagcafe, send en sms til Freddy på 97636169 med melding om at du ønsker sms ved møter, vi vil da legge deg til i varslingslisten vår.

På sykkeltur med LFS-Agder til Skagen

Først vil jeg dele med dere en smakebit fra sykkelturen i 2017:

Turen ble helt fantastisk, og vi gleder oss til neste tur

I 2018 legger vi opp til noe av det samme, bare vi bruker erfaringene våre fra turen vi hadde og gjør den enda bedre i 21018.

Turen skal gjennomføres i Mai 2018, nøyaktig dato kommer vi tilbake til når vi får innhentet tilbud og kapasitet men vi sikter mot datoene 22-23 mai.

Litt fakta:

Turen er på ca 5 mil, veiene består av asfalt, grus og litt løsere sand. Terrenget er stort sett flatt, med noe kruppert terreng innimellom.
Vi brukte 6 timer på turen, og vi tok oss gooood tid.
Underveis stopper vi å spiser niste og strekker på beina osv, alt etter behov.

Overnattingen skjer på Colorline Skagen Hotell, der er det tilrettelagte rom og greit å komme seg rundt

Når vi kommer frem til hotellet blir det å dusje og hvile før vi tar en middag sammen på kvelden og har det sosialt sammen.

Dagen etter sykler de som vil litt videre opp mot fyret og kanskje noen vil sykle enda lengre, dette blir vi enige om der og da
Deretter pakker vi bilen(e) og laster syklene på tilhenger før vi setter kursen for Bilka i Aalborg, der blir det tid til mat og shopping før vi drar tilbake til Hirtshals og sjekker inn på fergeleiet.

På båten ned og opp får vi plass i buffeten slik at vi har faste plasser og kan spise så mye vi vil.

Innsjekking til båten i Kristiansand er klokken 07.00, det vil si at vi må pakke ferdig bil og tilhenger osv kvelden i forveien og møtes på kaia klokken 7.00 Evt å bli plukket opp underveis kan vi bli enige om.
Kommer du langveisfra så lønner det seg nok å ordne overnatting i Kristiansand natt til avreisedagen

Båten går klokken 08.00 fra Kristiansand

Ankomst Hirtshals 11.15 ca. Vi kjører da bort til akvariet i Hirtshals å rigger oss til der.Sjåfører og hjelpere blir med i bilen og kjører til avtalt møtested. Skulle det være noen som ikke klarer hele turen vil den/de bli plukket opp med bilen.

I forkant av denne turen så bør den enkelte teste ut at de får til å sykle og at utstyret er tilpasset og klart til bruk. (opplada batterier),
vi sykler ikke fort, men turen er på ca 5 mil, og vi er en gruppe som skal sykle alle til mål.

På forrige tur syklet vi på vanlig 2 hjuls sykkel, 2 hjuls fatbike sykkel, trike-håndsykkel og trike-liggesykkel, så alt er mulig.
Hjelpemotor er en stor fordel.

Innsjekking i Hirtshals for hjemreise er klokken 19:45 da båten går 20:45 og er fremme i Kristiansand ca 23:59
De som har lang reise hjem bør nok ordne seg overnatting. Utpakking av sykler og det er best å ta dagen etter.

Pris: Turen er delvis finansiert fra Extrastiftelsen, også får medlemmene støtte fra lokal laget til å delta, samt en egenandel fra deltakerne

Prisen (Egenandelen) inkluderer:

 • Båtreise tur/retur med ´spis så mye du vil buffet´ begge veier,
 • Overnatting på hotellet i Skagen, m/frokost (Morgenmad)
 • Middag på hotellet, på kvelden.
 • Mat og drikke under sykkelturen
 • Alle som deltar får T-skjorte med trykk til bruk under sykkelturen
 • Transport (Biler/tilhenger etc)
 • service/hjelpeteam som kan bistå om noe skjer med sykkel eller lignende.
 • Medlem: 500,- pr pers
 • Ikke medlem: 900,- pr person

Påmelding skjer til: Freddy Ulvseth på epost: freddy@ulvseth.no
Påmeldingen MÅ inneholde følgende informasjon:
– Navn
– Adresse
– Telefon nummer
– Fødselsdato (Colorline krever dette):
– Hva slags sykkel du har (for å beregne plass i tilhenger)
– Eventuelle allergier og lignende som kan være praktisk greit å vite.
– Rullestolbruker? (vi har kun plass til manuelle rullestoler)
– Navn på pårørende og mobilnummer (i tilfelle rottefelle)

 

Plasser ledig:
Antall syklende: 12
Antall ledsagere: 4

Meld deg på så raskt som mulig, det er førstemann til mølla.

Etter 20 april 2018 er påmeldingen bindende, evt avmelding etter dette må egenandelen betales.

 

Invitasjon til julebord for LFS-Agder

LFS-Agder ønsker å få invitere sine medlemmer med følge/ledsager til julebord.
Tid: Onsdag 13 desember

Tidspunkt: 17.00 til 21 tiden (eller så lenge vi holder ut).
Sted: Hotell Norge, Dronningensgate, Kristiansand. Her får vi eget lokale til disposisjon for kvelden.
Mat: Julebuffet blir servert i samme lokale som vi skal være. (med dessert).
Drikke: 1 enhet inkludert (øl/vin/brus), etter det er det på egen regning.
Egenandel: 200,- pr deltaker som inkluderer lodd til et lotteri utpå kvelden. (betales på stedet)

Påmelding innen onsdag 15/11 : Send navn på de som kommer til Freddy Ulvseth på 97636169,
har du allergier så skriv dette også i meldingen slik at vi får gitt beskjed til hotellet om det.

 

Slagcafe i Arendal sentrum.

Til info så gjentar vi å kjører en slagcafe i Arendal. Dette blir et sosialt møte hvor vi prater og blir kjent mens vi har litt å bite i, samt kaffi/te serveres.
Spre gjerne denne infoen til slagrammede eller pårørende.

Kanskje det er noen ildsjeler som har lyst til å hjelpe å holde disse treffene slik at det kan bli et fast sted å møtes?
Ta gjerne kontakt på tlf eller sms om du vil delta slik at vi vet hvor mange som kommer.

LFS-Agder: Sykkeltur til Skagen

Fotograf: Kenneth Pedersen
Fotograf: Kenneth Pedersen

Sykkeltur fra Hirtshals til Skagen

I 2015 begynte Ole Christian Stray og Freddy Ulvseth i fra LFS-Agder å prate om sykling og kom på ideen om å sykle fra Hirtshals til Skagen på våre trehjulinger, en tur på ca 5 mil som burde gå bra med tanke på el. hjelpemotor og følgebil med.

Planen ble lagt og i Mars i 2016 ble det sendt inn søknad til Extra Express om midler til turen.
Planen var å gjennomføre turen i juni 2016.

Søknaden ble innvilget og vi begynte å reklamere for å få med flere til å sykle sammen med oss, det ble annonse i Fedrelandsvennen og på internett (sosiale media) og det kom en del henvendelser, men det var personer som ikke hadde sykkel og lignende, så vi henvendte oss til LARS-Agder, der er det ryggmargskadde som har håndsykler og som også er glade i å sykle. Da de har lignende utfordringer som oss så vi tenkte at en samsykling med de hadde vært gøy. Vi ble da ca 10 stk som ville være med og gjennomføre turen.

Dessverre ble Ole Christian syk og turen ble utsatt. Sommeren kom og i August gikk dessverre Ole Christian bort. Turen ble da utsatt til 2017.
I Mars 2017 begynte Freddy, i samråd med styret i LFS-Agder at turen skulle gjennomføres og Freddy begynte planleggingen på nytt. Det ble sendt ut invitasjoner på nytt og datoen ble satt 23-24 mai. Vi ble da 7 stk som skulle reise og gjennomføre turen. Hotellet og båtreisen er bestilt, og værmeldingen ble bare bedre og bedre.

Dagen før avreise kom det dessverre 2 avbestillinger på grunn av sykdom. Og på tross av bred etterlysninger og invitasjoner i siste liten var det ikke mulig å få noen til å steppe inn på så kort varsel som kunne sykle med oss.

Så fra å være 7 personer og 2 biler ble vi nå 5 personer og med litt omrokeringer fikk vi alle plass i en bil med stor tilhenger full av sykler.

Deltakerne var:

Freddy Ulvseth            LFS-Agder

Helle Kristin Ulvseth  Pårørende til Freddy og hjelper på turen.

Arne Mjåland               LFS-Vestfold

Frank Gyland               LARS-Agder

Kenneth Pedersen      Sjåfør og fotograf

 

Avreisedagen:

Fotograf: Kenneth Pedersen
Fotograf: Kenneth Pedersen
Fotograf: Kenneth Pedersen
Fotograf: Kenneth Pedersen

Freddy og Helle begynte dagen kl 5 med å kjørte rundt å hentet deltakerne, klokken 7 sjekket vi inn på kaien hos ColorLine og kom oss greit om bord på Superspeed 1 og fant plassen vår i buffeten Catch mei f you can. Turen ned var det flatt hav og mye god mat å få.
Vi var i land i Hirtshals klokken 11:15 og klokken 12 var vi ferdig rigget og klare til start utenfor Nordsjøakvariet.
Turen gikk langs rute 1 mot Skagen, i flott vær, lett overskyet, vindstille og god temperatur.
Vi passerte masse flotte steder, sanddyner, og skogholt. Hele veien var det flotte fine sykkelstier enten på grus eller asfalt.

Underveis ble det pauser med litt sandwicher fra Geheb og litt drikke.
Påfyll av energi er viktig og vi tok oss tid til å nyte turen.
Det ble også tid til å stoppe å se på de flotte sanddynene og bygninger underveis.

Langs ruten så vi også mye dyreliv, ørn, hauker, ekorn og ett sted var det et rådyr som tydeligvis hadde blitt påkjørt tidligere på dagen.

Utpå dagen kom vi oss frem til Hotellet, Da var det inn å dusje og hvile, deretter møttes vi til middag. En tre retters passet veldig bra etter dagens økt.

Det ble ikke sene kvelden på noen av oss den dagen, alle var klare for en tidlig kveld.

 

 

Neste morgen ble det felles frokost/morgenmat.

Deretter sjekket vi ut og satte oss på sykkelen igjen, denne gangen syklet vi til fyret i Skagen, gjennom skagen sentrum. Alle var vi enige om at å sykle i Danmark var fantastisk, i hvertfall med det været og så lite vind som vi hadde på turen.

 

Vi pakket så syklene i tilhengeren og satte kursen for Bilka i Aarhus, tid for shopping.
På Bilka tok vi en lunch sammen før vi delte vi lag og shoppet hver for oss.

Klokken 17 møttes vi igjen og satte kursen mot Hirtshals. På vei dit prøvde vi å rekke SuperVin i Hjørring, men der var det stengt. Vi dro i stedet til fyret utenfor Hirtshals for å knipse litt bilder og sånn.

Klokken 19 sjekket vi inn på båten og fikk plass i buffeten. På båten var det lite folk, så det ble mye mat og desserter på oss 😉

Når vi kom i land gikk det glatt igjennom tollen, og deretter ble det ei runde for å levere turfølget, klokken 2 var det natta.

Alle var fornøyde og turen var en suksess og håper vi kan gjenta turen neste år.

 

 

 

 

LFS inviterer til til åpent møte i Arendal og Kristiansand

Trykk på bildet for større utgave:

31 mai og 1 juni Arrangerer LFS åpent møte i Agder, først i Arendal og deretter i Kristiansand dagen etter.

Spre informasjonen slik at dette når ut til så mange som mulig, enten det er slagrammede, pårørende eller andre som har interesse for det.

Velkommen skal dere være.

I annledning av den Europeiske slagdagen

I dag 10 mai ble det holdt stand utenfor brukerkontoret på Sørlandets sykehus (SSHF), her var det stor traffikk og våre flyers som inneholder viktig informasjon om hjerneslag og symptomene på dette forsvant rubbel og bit, i tillegg kom det mange bortom for en kopp kaffi, en twist og litt informasjon.

Når det i tillegg kommer leger og sykepleiere innom å slår av en prat så må vi jo være fornøyde.

Informasjon fra LFS i Agder

Hei folkens, her er litt info fra styret i LFS-Agder.

 • 31 mai – Arrangerer LFS åpent møte i Arendal i 2.etg i biblioteket. følg med for program på våre facebook sider.
  Møtet er åpent for slagrammede, pårørende og andre som evt har lyst til å komme.
  Roger Amundsen fra sentralstyret kommer også å forteller litt.
 • 1 juni – Arrangerer LFS åpent møte på Ernst hotell i Kristiansand, Her inviterer vi alle slagrammede, pårørende og evt andre som måtte ønske litt info om hjerneslag m.m. Følg med for program på våre facebook sider.
  Roger Amundsen fra sentralstyret kommer også.
 • Nå er det kun noen få uker igjen til sykkelturen til Skagen,
  Vi blir 7 stk på tur og gleder oss til en opplevelsestur.
  Vi er så heldig å fått med oss noen fra LARS -Agder som også ville sykle 🙂 Dette blir morro.
 • Medlemmer her i Kristiansandsområdet kan nå dra til Esso på Krossen å få 50% på platinum poleringsvask, og har du vanskeligheter med å komme deg ut av bilen så kan betjeningen hjelpe til med å få tastet koden til vasken. Ingen grunn til ikke å ha ren bil heretter.
 • 9 mai er det hjelpemiddelmesse i Sørlandshallen, der er det mulig å treffe produsenter av div hjelpemidler å få sett på og testet ut litt.
 • Neste slagcafe i Kristiansand er 9/5 klokken 17.00 på fylkeshuset i Kristiansand, vi møtes ved inngangen i tordenskjoldsgate 65 litt før kl 17 og går samlet inn til lokalet innenfor cafe Tordenskjold.
  Her blir det kaffi, kaker, og loddsalg. Vi sees :-)Oppvarming og treningsturer til sykkelturen er påbegynt 🙂

Sykkeltur til Skagen

Invitasjon til sykkeltur for LFS medlemmer.

 

I 2016 planla LFS Agder en sykkeltur fra Hirtshals til Skagen med overnatting.

Dessverre ble en av initiativtakerne og ildsjel Ole Christian Stray syk og senere døde og turen måtte utsettes.

LFS-Agder ønsker nå å gjennomføre denne turen som en minnetur for Ole.

Datoen vi ser for oss er tirsdag til onsdag, 23-24 mai. Da har hotellet ledig kapasitet, det fylles fort opp på hotellet så vi bør være tidlig ute med å bestille

 

Turen er ment for personer som har handicap og sykler med håndsykler, trehjulssykkel (Trike) eller lignende og vil gå i rolig tempo slik at vi får med oss alle. Det vil også være et par  personer som kan bistå teknisk ved punkteringer og lignende.

Deltakerne må ha sykkel selv.

 

Planen er at vi tar båten fra Kr.Sand kl 8:00 på tirsdag morgen fra Kristiansand.

Ankommer Hirtshals 11:15 og er klar rigget til å sykle klokken 12 ca.

De som har syklet før sier at vi bør beregne 4-5 timer til vi er fremme, og da blir det pakking av sykler i tilhengere, innsjekk på rom, dusj og stell, deretter middag.

Resten av kvelden blir vi så sosiale som vi selv ønsker og føler for, tar en god natt.

 

Onsdag tar vi kveldsbåten hjem slik at vi får tid til litt shopping. Om vi skal dra ned til Bilka eller hva vi vil. Dette blir vi enige om ifm middagen.

 

Praktisk info:

Planen er å ha med 3 følgebiler og 2 skap-tilhengere (alt etter hvor mange vi blir).

Undertegnende har sykkeltilhenger som er planlagt fylt opp med mat og drikke til turen.

Hver syklist har selv ansvar for å ta med seg et par slanger i reserve.

 

Pris:
Turen er delvis finansiert med støtte fra Extra Ekspress, men det dekker ikke alt, så vi har satt en egenandel på 300,- pr person. Egenandelen må innbetales på konto en uke før avreise. Max 10 syklister og 10 ledsagere

 

Påmelding: (Bindende påmelding) Senest 20 Mars.

For å bli med på turen, ta kontakt med Freddy Ulvseth (Leder LFS-Agder)

Jeg trenger å vite hvor mange som trenger HC tilpasset rom og  evt. allergier.

Telefon: 97636169 / e-post: freddy@ulvseth.no

 

Årsmøte i LFS-Agder

Hei, da nærmer det seg årsmøte tid i LFS-Agder, og i den forbindelse trenger vi medlemmer som har lyst til å hjelpe til med å holde liv i laget. ta kontakt med leder for en samtale om hva du evt kan bistå med.

LFS-Agder er i dag ca 50 medlemmer, og i år ønsker vi å få til aktiviteter som utflukter og fortsette vårt arbeid med å spre informasjon om hjerneslag.

Vi møtes en gang i måneden, og er en hyggelig gjeng som møtes. Har du noe å bidra med så ta kontakt.

 

Hilsen

Leder LFS-Agder
v/Freddy Ulvseth
Tlf 97636169

LFS-Agder

lfs_logo_agder

Hei og Velkommen til lokallaget for Agderfylkene.

Vi er i dag ca 50 medlemmer spredd over hele agder. Vi pleier å møtes til en hyggelig prat ca hver måned, i tillegg forsøker vi å få til andre aktiviteter som å holde stand for å spre viktig informasjon vedr hjerneslag. Vi har også avholdt pårørendetreff og deltar på konferanser etc.

Hva vi holder på med:
Vi avholder slagcafé hver mnd, den andre tirsdagen klokken 17.00 til ca 19-20 tiden.
Her er vi en gjeng som møtes for å prate og kose oss. Det blir også loddsalg med varierte premier.
Foreløpig holder vi disse i kantina i fylkeshuset, Tordenskjoldsgate 65, Kristiansand.

julebord
Julebordet 13 Desember 2016
Julebordet vårt ble holdt på Clarion Ernst hotell, her ble det satt frem en buffet full av julemat og fantastisk dessert, her var det bare å spise så mye vi ville.
Ekstra stas var det at vi fikk holde selskapet vårt i selveste Speilsalen som har historie tilbake til 1858. Det var veldig hyggelig selskap og håper dette kan bli en tradisjon i foreningen her nede.
Første møte/slagkafe i 2017 var 9 januar kl 17.00

 

Årsmøte for 2017
Tirsdag 14 februar holder lokallaget årsmøte, styret oppfordrer flest mulig til å møte opp.
Ønsker du å være med å bidra i laget, ta kontakt med leder på 97636169.
Årsmøte holdes på samme sted som vi holder slagcafeen, møtes ved inngangen til fylkeshuset senest kl 17.00

 

Forøvrig har vi følgende info:

Aktivitetsplan 2017:
.skjermbilde-2016-11-22-10-44-29

Kontaktinfo:
Leder: Freddy Ulvseth kan kontaktes på tlf:97636169 eller epost: freddy@ulvseth.no

 

Rull til toppen