vondt i nakken

Hjerneslag rammer noen som skader nakken i ulykker. Mange sliter med smerter, hodepine og andre plager som en følge av skaden. Dette gjelder også en del av LFSs følgere som har langvarige problemer på grunn av nakkeskade og slag.

LFN – Landsforeningen for nakkeskadde - har erfart at både pasienter og helsepersonell har behov for mer kunnskap om plager, diagnostisering og rehabilitering etter nakkeskade. Dette er en erfaring som vi i LFS deler, så vi tror at LFNs nye filmer er nyttige for våre medlemmer også.

https://nakkeskade.lfn.no/ kan du nå se nye filmer for å få vite mere om dette, og dele dem med andre. Rehabilitering, smertelindring, hverdagsmestring, kognitive utfordringer, humør og fatigue er tema for noen av filmene, og dette er relevant for mange som sliter med langvarige plager (både på grunn av nakkeskade og av andre årsaker).

I filmene deler flere nakkeskadde og pårørende sine erfaringer. Der deltar også smertepsykologer, manuellterapeuter, leger, og andre behandlere som gir råd og gjør rede for ny kunnskap basert på klinisk praksis og forskning.

Filmene er gratis for alle; både pasienter, pårørende og helsepersonell. Filmene er utviklet med støtte fra Stiftelsen Dam gjennom Norges Handikapforbund og kvalitetssikret av fagfolk.

Se og del!

Personvern

Innhold © Landsforeningen For Slagrammede. Webdesign ©2023-24 Web Norge