Forverring av symptomer etter lite hjerneslag

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #934 Svar
  Kvinne32
  Gjest

  I februar 2014 fikk jeg et lite hjerneslag, i en alder av 32 år. Dettte har selvsagt vært et stort sjokk, jeg er jo en yngre kvinne og hadde ingen kjente risikofaktorer. Har også 3 barn fra 2-8 år.

  La meg oppsummere historien:
  Jeg begynte å snakke «snøvlete» helt ut av det blå en ettermiddag i februar i 5-6 tiden. Fikk også en voldsom trykkfølelse i hodet på venstre side. Forstod ikke helt hva som skjedde, men ringte legevakten etter en stund. De trodde det var et migreneanfall, men sendte meg til sykehuset for undersøkelser. De fant ingenting på CT og MR men mente jeg likevel kunne ha hatt et drypp pga symptomene. 2 dager etter jeg kom på sykehuset mistet jeg plutselig all følelse i venstre fot da jeg var ute og gikk i korridoren. Dette varte i noen timer så kom følelsen tilbake. Litt usikker på hvorfor disse symptomene kom 2 dager etterpå. Hadde problemer med å snakke i 3 døgn så ble det litt bedre etterhvert. Ble utskrevet etter en uke og snakket da tilnærmet normalt. Er begynt på blodfortynnende medisiner.

  Det er nå 4 mnd siden dette skjedde. Jeg har vært endel plaget med fatigue og hodepine i ettertid, ikke så mye andre symptomer. Litt talevansker når jeg er trøtt av og til. Nedstemthet innimellom. Men de siste par ukene har jeg begynt å tulle mye med talen igjen og er nummen på venstre side av ansiktet. Sliter tidvis med å gå på foten. Er det normalt at symptomene kan blusse opp igjen? Snakket med nevrolog for ikke så lenge siden men føler ikke jeg fikk så mye fornuftige svar.

  Har forresten funnet ut at jeg mest sannsynlig har en slags blodsykdom som heter antifosfolipidsyndrom som gjør at jeg er i risikosonen for å få blodpropp (de mener det er en blodpropp jeg har hatt), hadde positivt utslag på noen blodprøver og er under utredning.

  Er det noen som har noen innspill? Er så vanskelig å være i denne situasjonen, har ingen å dele erfaringer med.

  #3775 Svar
  Wenche Torunn Kristiansen
  Gjest

  Hei. Jeg har fått bekreftet et lite hjerneslag for 3 år siden. Og i april mnd 2013 hadde jeg en oprasjon i nakken, prolaps i c5 og c6. Oprasjonen var misslykket det ble satt inn et bur som skulle vokse isammen med vevet som ligger nå helt løst. Jeg har fått utrolig vondt i armen og mye hodepine etter oprasjonen og etter hjerneslaget har jeg fått enda mere hodepine som jeg ikke hadde før. Kan oprasjonen og hjerneslaget ha noe med hverandre å gjøre. Det har også blitt påvist utposing på hovedpulsåren i hjernen ca 4 mm. Jeg er veldig urolig for at den skal sprekke. Legen mente det ikke behøvde å gjøre noe med den, heller ikke videre oppfølging. For 3 år har jeg fått dårlig hukommelse og konsentrasjon og mye hodepine som sagt tidligere. Begge mine foreldre hadde hjerneblødning og hjerneslag. Håper dere kan svare meg på dette og fortelle meg forverring etter et lite hjerneslag. På forhånd takk for rask tilbakemeldingen. Ha en fin helg.
  Vennlig hilsen
  Wenche

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
Svar til: Forverring av symptomer etter lite hjerneslag
Din informasjon:
Skroll til toppen