Vi i Landsforeningen for slagrammede i Agder jobber med å få opp tilbudet på aktiviteter for slagrammede og pårørende i regionen.

I år kan vi invitere til følgende:

 • Mai (dato kommer) – Sommeravslutning ute i det fri.
  I mai planlegges det en sommeravslutning ute i naturen et sted, her blir det grilling og kos, av aktiviteter tenker vi å kaste med kuler (Boccia), hesteskokasting, og lignende. Datoen og sted kommer vi tilbake til.
 • 25-26 Mai – Familiedag i skogen med mulighet for å prøve å fly modellfly.
  Sørlandets modellflyklubb har på eget initativ samlet sammen penger og tilrettelagt området for rullestoler og personer med nedsatt funksjonsevne, området er en åpen plass i skogen i nærheten av Oggevann, man kan nå kjøre helt inn til området.
  Det blir HC toalett tilgjengelig også.Vi i Landsforeningen for slagrammede ønsker å invitere til familiedag for slagrammede og pårørende med barn/barnebarn.
  Er det ledig plass åpner vi for andre med handikapp og deres barn/barnebarn også.Her får du mulighet til å prøve å få fly modellfly, drone etc og møte andre. Det blir sosialt og vi tenker å fyre opp grillen å griller litt god mat som vi kan kose oss med.
  Her er det mulighet å komme seg ut i naturen å kjenne på frisk luft i en sosial setting.
  Kanskje du bare har lyst til å se på, det blir helt opp til deg.
  Klubben stiller med instruktører og skolefly slik at det blir muligheter for å prøve.

  Transport:
  Det er et stykke å kjøre, så vi tenkte å samkjøre opp.
  Har du lyst til å bli med på dette, men har ikke bil så kan du ta kontakt med Freddy på 97636169 så skal vi jobbe med å finne transport.

  Har du lyst til å være med på dette, så ta kontakt med Freddy på enten facebook eller på 97636169 for å melde deg på. Det er ingen egenandel, her blir det fokus på familie aktivitet og sosialt treff ute i det fri.

  Værforbehold:
  Om været skulle bli usikkert så tar vi en vurdering når det nærmer seg.

 • 30. mai – Showritt under Tour of Norway i Kristiansand.
  I år har vi klart å få til at det blir et show ritt i forbindelse med sykkelrittet Tour of Norway som har målgang i Kristiansand.
  Her blir vi mange med slag og andre handikapp som stiller til start å konkurrerer mot kjendiser, politikere etc, det blir stafett i Kristiansand sentrum med start og mål ved Tresset.
  I den anledning kommer også 3 leverandører av HC sykler å stiller ut å tilbyr til prøving av tilpassede sykler.
  Møt opp å heie på deltakerne. Stikk innom standene som blir å finne på basketball banen i Tresset området. Vi sees.

 • Juni – Tilrettelagt laksefiske (dato kommer)
  Landsforeningen for slagrammede-Agder inviterer til tilrettelagt laksefiske i Otra for slagrammede og pårørende med barn/Barnebarn. Er det ledig plass åpner vi også for andre personer med nedsatt funksjonsevne som har lyst til å forsøke seg på laksefiske.Handicus stiller med båter, hjelpere, fiskestenger, elektrisk snelle osv for at alle skal kunne prøve seg på laksen. Båtene er stabile, gode båter der man kan bli løftet oppi båten selv om du sitter i manuell rullestol.Oppmøte:
  Vi møtes begge dagene ved roklubbens lokaler på kjøita i Kristiansand

  Rigging etc skjer ved lokalet også deler vi oss opp i flere båter å jakter på den største laksen.

  Halveis i fiskingen samles vi igjen å fyrer grillen og lager litt mat før vi igjen tar en ny tur i båtene.
  På slutten av dagen kårer vi en vinner av hvem som har fanget den største laksen. Det blir premie til vinneren.

  Begrenset med plasser, så vær rask å meld deg på til Freddy på 97636169
  Siste frist for påmelding er 1 juni.

 • 12-16 August – Deltakelse på ArendalsukaI år som i fjor vil vi i LFS delta på Arendalsuka, her vil vi samarbeide med resten av NHF familien om å treffe politikere for å prate om våre saker og delta på arrangementer for å få informasjon.
  NHF stiller med en egen stor båt som skal gjøres tilgjengelig for alle, ombord på denne planlegges det forskjellige aktiviteter. På standen har vi god mulighet til å nå ut til folk. Har du lyst til å hjelpe til på stand etc denne uken, så ta kontakt, vi ønsker å ha med de som har lyst til å hjelpe til.

 • Kontaktinfo:
  Om noen av disse arrangementene hørtes interessante ut, er det bare å ta kontakt med leder på telefon: 97636169 eller på post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Adresse

Nils Amblis vei 4
2380 Brummundal

Kontakt

leder@slag.no

Om LFS

LFS er en landsomfattende interesseorganisasjon for slagrammede, deres pårørende, helsepersonell og andre interesserte.

Støtt ditt lokallag

grasrotandelen

Personvern

Innhold © Landsforeningen For Slagrammede. Webdesign ©2023-24 Web Norge