Varmtvannstrening (Oslo & Akershus)

Treningstilbud i varmtvannsbasseng på Finstadtunet i Ski

Vi starter opp et treningstilbud i vår regi på mandager på Finstadtunet i Ski med oppstart den 20. august. Partiet varer mellom 11:30 og 12:30 og blir ledet av instruktør fra Plexusklinkken. Det vil bli lagt spesielt fokus på balanse og bevegelighet Finstadttunet nåes greit med kommunikasjonsmidler(tog/buss) og det er gode parkeringsmuligheter utenfor.

Egenandel er satt til kr. 500,- pr. halvår. Det er begrenset med plasser så her gjelder «førstemann til mølla». For nærmere info og påmelding ta kontakt med Elisabeth Wollebek 928 92 211.

 

Treningstilbud på Bøler bad.

Stor-Oslo Helsesportslag har et treningstilbud i varmtvann på Bøler bad på onsdager mellom kl. 20:00 og 22:00 med, eller uten instruktør. Her er avgiften kr. 700,-. I tillegg kommer obligatorisk medlemsavgift til Helseportslaget på kr. 300,-. Inkludert i medlemsavgiften kan man delta på sittende styrketrening ved Idrettshøyskolen på Sogn på mandager mellom kl. 19:00 og 20:00

For nærmere opplysninger og påmelding: Magnhild Elgethun 900 53 409